Потребителско име *
Парола *
Запомни ме

Условия за ползване

Политика На Сайта

Съдържанието на този сайт, www.eco-lifе.bg (по-нататък наричан само "сайтът"), включително данни, забележки и всякакво съдържание на текст, графики, както и модели обозначени със символа "©", са защитени от закони за авторското право и международни договори и от други закони и договори за интелектуалната собственост.

Съдържанието в страниците на сайта е защитено от Copyright © 2016-Вест ТВ /ВТВ/ АД (по-нататък наричана само "компанията"). Всички права са запазени. Съдържанието на страниците от сайта не може, изцяло или частично, да бъде копирано, възпроизвеждано, прехвърляно, изтегляно, публикувано или разпространявано по какъвто и да е начин без предварително писмено съгласие от компанията, с изключение в случаите на съхранение в личния компютър на потребителя и принтиране на екстракти от страници на сайта само и единствено за лична употреба.

Търговските марки и лога на този сайт са собственост на Вест ТВ /ВТВ/ АД. Не могат да бъдат използвани на други интернет сайтове освен този без предварително писмено съгласие от компанията.

Компанията не поема отговорност за материал създаден или публикуван от трети страни, на който има линкове към сайта. Лица, които решат да посетят сайт с линк към сайта www.eco-life.bg, го правят на собствен риск и поемат отговорността да предприемат всички необходими мерки срещу вируси. Линкове към други сайтове не означава, че компанията спонсорира или се е сдружила с организациите, които предоставят услугите описани в другите сайтове.

Всички материали изпратени на сайта, например по e-mail или чрез страници на световната мрежа, трябва да се възприемат с неконфиденциален характер. Компанията не трябва да бъде държана под отговорност по отношение на такива материали и може свободно да възпроизвежда, използва, излага, трансформира, да базира друг материал на тях и да го разпространява на трети страни без ограничение. Всеки, който изпраща информация гарантира, че тя може да бъде публикувана и се съгласява да не държи компанията отговорна за действия предприети от трети страни във връзка с тези материали.

Сайтът позволява достъп в публичното пространство на информация относно инициативи, предназначени също така за професионална аудитория.

Общи Условия

Администраторът на лични данни, предоставени директно от потребителите в резултат на допитване до този сайт, е Вест ТВ /ВТВ/ АД, със седалище в гр. София, кв. Витоша, ВЕЦ Симеоново 999.

Обработката на данни, свързана с предоставяните от сайта на Вест ТВ /ВТВ/ АД услуги, се извършва в гореспоменатото седалище на компанията изключително от технически състав в рамките на самата компания, специално назначен за такава обработка, или от доставчици по поддръжката, ангажирани при извънредни случаи. Лични данни, придобити от сайта няма да бъдат предоставяни на трети лица или обявявани публично, освен в случаите, когато потребителите желаят да получават информационни материали или абонамент за бюлетини; тези данни ще бъдат използвани единствено за предоставяне на исканите услуги.

Личните данни се обработват от автоматизирани устройства само за периода, необходим за постигане на целите, заради които са събрани данните. Предприети са специални мерки за сигурност, които да предотвратят загуба, неправомерно, неправилно използване или неоторизиран достъп до личните данни.

Притежателите на лични данни имат право по всяко време да получават потвърждение дали такива данни съществуват, както и да знаят тяхното съдържание и произход, също така да проверяват тяхната точност, или да изискват допълване или коригиране на данните (Чл. 7, Законодателен декрет 196/2003).

По силата на гореспоменатия закон, притежателите на данни са в правото си да поискат заличаване, промяна чрез анонимна форма или блокирането на данни, обработката на които нарушава закона и при всички случаи да възразят, на правно основание, обработката на личните им данни.

Такива искания трябва да се адресират изрично към Администратора на личните данни на сайта на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg