Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Какво говорят бенките на тези 7 места за нас

Какво говорят бенките на тези 7 места за нас

Бенките, които се появяват по лицето и тялото, привличат вниманието на околните, но също така могат да разкрият много за характера или съдбата на човек. Ще фокусираме вниманието си върху 7 точки на тялото, на които може да имате бенка и какво означава тя.

На слепоочието

mole on the temple

Значи ще имате много възможности за пътувания. Може да са свързани с работа в други страни или просто пътешествия за удоволствие.

Над носа между очите

mole between the eyes

Може да означава, че ви чака обещаваща кариера. Дали ще е повишение на заплатата, или повишение в длъжност, зависи от вас, важното е, че възможността е на ваша страна.

Под веждата

mole under the eyebrow

Ако имате бенка по рождение между окото и веждата, означава, че лесно намирате път към хората и от вас би излязъл добър лидер.

Над устната

mole above the lip

Хората с такава бенка са много атрактивни и се радват на популярност, не само сред приятелите си. Също така обръщат голямо внимание на качеството на храната и на всичко, което ги заобикаля.

На скулата

mole on the cheekbone

Това обикновено е отличителна черта на силните личности и лидерите. Хората с такава бенка са успешни и често се издигат до неподозирани висоти.

На дланта

mole on the palm

Хората с такава бенка обичат стабилността. Рядко имат материални проблеми и са добри в икономиката.

На стъпалото

mole on the foot

Тези бенки обикновено са присъщи за хората, които обичат да пътуват много, да опитват храна от различни кухни по света и обичат да общуват. Те са популярни, харесвани и увличат хората след себе си.

 


 6795,    20  Мар  2017 ,   Природа

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg