Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Какво казват пръстите на краката за човека

Какво казват пръстите на краката за човека

Оглеждали ли сте някога пръстите на краката си? А знаете ли, че те казват за вас повече, отколкото предполагате. Вижте различните стъпала и какво говорят те за човека.

Египетско стъпало

egyptian

При него всички пръсти са подредени от най-голям към най-малък. Такива пръсти имат потайните хора, които обичат повече самотата и са склонни към честа промяна на настроението.

Римско стъпало

roman

Това е най-често разпространеният тип стъпало. Присъщо за хората, които са общителни и приветливи, харизматични, каквито са били и много от известните хора в Древен Рим, откъдето произлиза и името му.

Селско стъпало

peasant

Всички пръсти са еднакво дълги. Хората с такова стъпало са спокойни, отговорни и практични.На тях може да се разчита, защото спазват обещанията си.

Гръцко стъпало

greek

Вторият пръст е (значително) по-дълъг от останалите. Хората с такъв крак са артистични и емоционални, склонни са към лидерство. Често и атлетите имат такива стъпала.

Неподвижен малък пръст

non moving little toe

Ако не можете да мръднете малкия си пръст с помощта на мускулите на крака, а само с ръка, тогава това е вашият тип. Такива хора имат спокоен, предвидим и премерен начин на живот. Те са консервативни работохолици, без особено чувство за хумор.

Подвижен малък пръст

moving little toe

Хората, на които малкият пръст си живее собствен живот, са точната противоположност на предходния тип. Те са свободолюбиви, авантюристични, постоянно търсят промяна. Често не могат да се установят на едно място. Винаги можете да ги развеселите и ободрите, ако им предложите нещо лудо.

Много (много) малък малък пръст

very short little toe

Хората с такъв обичат да се опълчват на общото мнение и да правят всичко по техен собствен начин.

Третият пръст сочи навън

strange third toe

Тези хора обичат да планират всичко. Много са организирани и искат да имат контрол във всяка ситуация.

Разстояние между втория и третия пръст

gap between toes

Тези хора правят много точна разлика между логиката и емоциите. Те са идеални дипломати, анализатори и търговци.

 


 1096,    27  Мар  2017 ,   Природа

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg