Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Какво казват формата и големината на устните за човека

Какво казват формата и големината на устните за човека

Учените и психолозите считат, че устните са една от най-важните черти на човек, които говорят много за неговия характер. Затова и ние решихме да погледнем видовите устни по-отблизо и да видим какво казват техните специфики за човека, който ги притежава.

Големи и сочни устни

Large puffy lips

Хората с такива устни са създадени, за да се грижат за другите. Като деца често са гранели бездомните котенца, кученца и птичките. Имат силен майчински инстинкт и желанието да закрилят и пазят другите. В напрегнати ситуации мислят първо за другите хора и после за себе си. Обикновено от тях стават страхотни родители.

По-голяма горна устна

larger upper lip

Тези хора обичат да драматизират. Емоционални са, обичат живота и искат да привличат вниманието към себе си. Имат високо мнение за себе си и привличат околните. Просто обичат да са център на вниманието. Често най-смешните шеги и най-забавните неща идват точно от тях.

С по-широка долна устна

larger lower lip

Вие просто не сте родени за скучна работа в офис. Тези хора наистина знаят как да се забавляват. Те са жизнени и енергични, обичат да пътуват и да опознават нови хора и места. Любопитни, социални и отворени към новото. Те могат да водят околните си към множество приключения.

Нормални устни

ordinary lips

Притежателите на такива са балансирани, уравновесени и обикновено решават всякакви проблеми, пред които са изправени. Те умеят да изслушват другите, уважават чуждото мнение и леко приемат критиката. Почти невъзможно е да ги ядосаш. В същото време обичат да се смеят и забавляват.

Тънки устни

thin lips

често тези хора са оказват самотници. Но на тях им харесва да е така. Разчитат на себе си и могат да се справят с всеки проблем. Могат спокойно да отидат сами на посещение в музей, дори на екскурзия, но в същото време са много добра компания и домакини.

С остър филтрум на горната устна

sharo philtrum lips

Това са много креативни хора. Често избират поприща като актьорството или музиката.Имат отлична памет за лица и имена. Гледат хората в очите. Социални са и постигат добри резултати в работата си.

Със заоблен филтрум на горната устна

rounded philtrum lips

Състрадателни, чувствителни и мили хора. Често се депресират заради някакви неуспехи, но винаги намират време да помогнат на другите. Искат да правят добро на всички около себе си.

Без филтрум на горната устна

without philtrum

Това са хората, на които може да се има най-голямо доверие. За тях няма нищо невъзможно. Винаги постигат целта си, каквото и да им коства. Обичат да са точни и прецизни. Приятелите им знаят, че могат да разчитат на тях във всяка ситуация.

С малки пухкави устни

small puffy lips

Тези хора са кокетни и дяволити. Главната им цел в живота е да се грижат за себе си и за собствения си комфорт. На някои им изглеждат егоистични, но не е така. Те са верни и отдадени приятели, мили са и биха помогнали на всеки, който е в беда. Добре си подреждат нещата.

С много тънка горна устна

very thin upper lip

Изключително добри лидери. Все едно във вените им тече огън, а не кръв. Умеят да убеждават и знаят как да използват козовете си. Успехът им е гарантиран. Но им е трудно да изградят здрава връзка, тъй като основният им принцип в живота е да бъдат някой, а не да бъдат с някой.


 9482,    24  Апр  2017 ,   Природа

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg