Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Начинът, по който седите, говори много за характера

Начинът, по който седите, говори много за характера

Не може да не сте забелязали, че почти винаги седите на стол в една позиция или поне винаги сядате по един и същи начин, докато не трябва да чакате дълго и да промените позата си, за да не се схванете. Оказва се, че начинът, по който седите на стола, издава много за характера ви. Ето какво.

Изправен (с изправен гръб)

Вие сте уверен човек, който почти никога не се съмнява в правотата на решенията и действията си. Винаги искате да контролирате ситуацията. На вас може да се разчита и в много трудни ситуации.

Облегнат назад

Вие сте чувствителен човек, който почти никога не остава безразличен към чувствата на другите. По принцип сте доста внимателен, когато взимате решения, обичате дълго да анализирате ситуацията, да претеглите добре всички "за" и "против" и тогава да се решите на действия.

Наклонен напред

Това е поза, присъща за хората, които се интересуват от много неща. Те са отворени за нови запознанства, любопитни и лесно се вписват в различна обстановка.

Със събрани крака

На пръв поглед изглеждате студен човек, но, когато хората ви опознаят, установяват, че всъщност сте мил отзивчив и искрен човек. Интересуват ви сериозни неща. Обичате да се движите по график, да сте точни, методични и всяко нещо да се случва по вашия план.

С кръстосани глезени

Вие сте целенасочена личност, която често проявява лидерски функции. Опитвате се винаги да сте максимално информирани и да държите ситуацията, както и хората под контрол. Затова и понякога ви приемат като човек, който обича да командва и да се разпорежда. Обичате да се запознавате с нови хора, но сте много ревниви във връзките си.

С кръстосани крака

Вие сте скромни, дори срамежливи и много се притеснявате в присъствието на непознати хора. Опитвате се да криете емоциите си от другите и затова ви приемат като затворен човек.

С кръстосани ръце

Сериозен човек със силен характер. Много мислите и това е изписано на лицето ви. Но не прибързвате да се разкривате пред хората, макар да се чувствате достатъчно уверени в себе си.

С ръце, прибрани между краката

Добър, чувствителен и мил човек. Никога не пренебрегвате проблемите на хората и искате винаги да им помогнете. Но сте прекалено срамежливи, съмнявате се в думите и в решенията си.

С ръце на коленете

Вие сте лидер, който не се притеснява да покаже това на околните. Тази поза говори за човек, който е фокусиран, не се страхува от проблемите или от поемането на отговорност.

С ръце със сключени пръсти

Вие сте емоционален, весел и по-скоро оптимистично настроен човек. Когато хората общуват с вас, усещат прилив на позитивна енергия, затова рядко ви се случва да оставате сам.


 668,    29  Май  2017 ,   Природа

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg