Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
9 тайни за плосък корем

9 тайни за плосък корем

Постигането на плосък корем не е мечта. Съвсем реално е, особено с тези 9 тайни.

Избягвайте киселото мляко на вечеря

Киселото мляко е полезно, но съдържа много добавена захар и лактоза, а това причинява подуване и газове. Ако все пак държите на киселото мялко на вечеря, изберете такова с не повече т 8 грама захар.

8 минути упражнения на ден

Или поне толкова. Ако си правите упражненията редовно и особено преди лягане, ще отслабнете и ще се събуждате с по-прибран корем.

Студен душ преди лягане

Студеният душ е идеален начин да свалите телесната си температура и по този начин да ускорите изгарянето на мазнини. Ако не можете да се къпете със съвсем студена вода, то нека е поне хладка.

Започнете деня с полезна закуска

Овесени ядки, черен шоколад, червени плодове, ядки и малко канела на закуска ще подобрят работата на червата и ще ви карат да не се чувствате подути.

Избягвайте китайската храна

Макар да е вкусна, тя съдържа много сол, причинява подуване и газове. Същото се отнася и за мексиканската храна.

Намалете дъвките без захар

Те съдържат сорбитол, а той има нужда от много време за разграждане от организма. Освен това, всеки път, когато дъвчите дъвка, се изпраща сигнал до мозъка, който възбужда хормоните на глада.

Забравете за енергийните десертчета

Те съдържат соя, която причинява подуване, по-калорични са, отколкото си мислите, повечето хора, които ги консумират редовно по-скоро напълняват, отколкото да отслабват.

Избягвайте сушените плодове

Те са богати на фибри, но и на фруктоза. Ако имате проблем с преработването ѝ, може да имате подуване и газвое. Заложете на пресните плодове.

Сами си приготвяйте смутита

Така ще знаете какво точно и по колко има в тях, а думите "без консерванти и оцветители" няма да са изпразнени от съдържание.


 578,    23  Мар  2017 ,   Спорт

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg