Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Японски метод за сваляне на килограми

Японски метод за сваляне на килограми

Японският актьор Мики Риосуке преди време успя да свали 13 кг и 12 см от обиколката на талията си за няколко седмици и то като страничен ефект от само едно упражнение, предписано му от доктор за облекчаване на болки в гърба. На всичкото отгоре то му отнемало само по 2 минути на ден. Решихме, че трябва да проверим как става това.

Риосуке го нарича диета с дълго дишане. Изисква да се заеме специална позиция, да поемете дълбоко дъх в продължение на 3 секунди и после силно да издишате в продължение на 7 секунди. Много доктори подкрепят този метод и са убедени в ефикасността му. Ето как я обясняват: мазнините се състоят от кислород, въглерод и водород. Когато кислородът, който вдишваме, достигне до клетките, той го разгражда на съставните им части - въглерод и вода. Така че, колкото повече кислород пускаме в тялото си, толкова повече мазнини горим.

Какво трябва да направите:

Застанете изправени и сложете единия крак малко пред другия.

Прехвърлете тежестта на задния крак.

Започнете да поемете дълбоко дъх в продължение на три секунди, като вдигате ръце над главата си.

Издишайте в продължение на седем секунди, като стягате всички мускули на тялото си.

Освен че ще сваляте килограми, упражнението ще ви помогне да стегнете мускулите си и да ускорите метаболизма. Изпълнявайте упражнението всеки ден между 2 и 10 минути.

 

 


Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg