Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
8 неща, които да не правите във фитнеса

8 неща, които да не правите във фитнеса

Ако някога сте ходили на фитнес или ходите редовно, то навярно сте се сблъсквали с онези индивиди, които адски дразнят останалите, защото не се съобразяват с нищо и никого. За да не ви сметнат за един от тях, по-добре не правете тези няколко неща.

Не оставяйте пот върху уредите

Ясно е, че ще се потите докато тренирате, но нищо не ви пречи да избършете уреда с кърпа, след като приключите на него. За никой няма да е приятно да го ползва, ако върху него блести вашата пот, а тя няма да изчезне сама.

Не окупирайте уредите, ако не ги ползвате по предназначение

Някои са във фитнеса, за да свалят мадами или младежи, други, за да си правят селфита, а трети – за да поспят. Но повечето хора са там, за да тренират, затова не им пречете. Ако не ползвате един уред не стойте на него.

Разговори по телефона

Представете си какъв хаос ще настъпи, ако всички хора започнат да си говорят по мобилните в залата по едно и също време. За никой не е приятно да слуша чуждите разговори, когато тренира. Или си изключете звука на телефона докато спортувате, или излезте навън, за да говорите.

Уредите са за всички

Не окупирайте един уред за два часа, особено когато виждате, че вече има опашка от хора, които желаят да го ползват.

Подреждайте след себе си

Когато тренирате с гирички или други уреди в залата, после ги оставете на местата им. Не ги пускайте просто на земята. Дразнещо е и опасно, някой може да се спъне и да се нарани.

Не досаждайте на другите хора

Да, уредите във фитнеса са за всички, но не бива да пресирате хората. Когато някой е на уреда, на който и вие искате да тренирате, отидете и любезно го помолете да ви даде знак, когато приключва, вместо да стоите до него и нервно да потропвате с крак.

Не закъснявайте

Когато тренирате нещо групово, не е приятно да закъснявате. Така разсейвате инструктора и другите трениращи. Ако все пак се случи да закъснеете, гледайте да влезете по-бързо в ритъм без излишни въпроси и обяснения.

Банята във фитнеса не е личната ви баня вкъщи

Ползвайте душа колкото се може по-бързо, не се разхождайте голи и почистете след себе си.


 7594,    27  Апр  2017 ,   Спорт

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg