Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Без багаж в хотелите на бъдещето

Без багаж в хотелите на бъдещето

Краят на 2016 година е. А какво ни очаква до 2060? Хотели на бъдещето, които в момента дори не можем да си представим. Но Hotels.com и футуристът Джеймс Кентън могат да си ги представят много добре, дори да ни запознаят с най-невероятните удобства, които ще предлагат хотелите на бъдещето.

hotel future

Резервацията ще се осъществява с помощта на изкуствен интелект, всеки клиент на хотела ще има личен робот-асистент, ще може да поръчва сънищата си, в стаята ще се влиза с лицево разпознаване, във всяка стая ще има 3D принтер, на който човек ще може да си отпечатва всичко, което му е необходимо - дрехи, обувки, четка за зъби и т.н. Така че, на практика, няма да ви е нужен багаж, когато пътувате и отсядате в хотел на бъдещето.

hotel future 1

Трансферът от и до летището ще се осъществява с летящи капсули. Храната и таксата за настаняване ще се определят според ДНК на клиента. Самите хотели ще се променят според желанието на клиентите, като ще бъдат и по-екологични.

 


 445,    15  Дек  2016 ,   Туризъм

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg