Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Какво е да пътуваш с най-луксозния самолет в света

Какво е да пътуваш с най-луксозния самолет в света

За много хора пътуването е мечта. А пътуването на борда на най-луксозния самолет в света е мечта за някои и реалност за други. Става дума за самолетите A380 на компанията Etihad Airways.

lux airplane

Преди малко повече от година компанията решава да ремоделира тези самолети. Първият от тях вече е готов и определено може да се нарече най-луксозният самолет в света. Той има два етажа и четири класи - икономична, бизнес, първа и "жилищна" класа. Последната се намира на втория етаж на самолета и се състои от луксозни апартаменти. Всеки апартамент, предназначен за двама души, се състои от три стаи - дневна, спалня и баня с тоалетна, на площ от 12 кв.м.

lux4

Пътниците в тези апартаменти ще бъдат обслужвани от персонал, специално обучен в хотел "Савой " в Лондон. Пътуването в тази класа от Абу Даби до Лондон струва около 21 000 долара, но билетите са предварително продадени онлайн.

lux5

Апартаментите в първа класа са доста по-обикновени и са с площ от 5 кв .м. Билетът за тях е между 8400 и 9800 долара.

lux8

В бизнес класата всеки пътни си има свое място, отделено от останалите и седалка, която се трансформира в легло в едно щракване на бутон. В задната част на самолета на втория етаж има и малък бар за пътниците от бизнес класата.

lux9

На първия етаж на самолета е разположена икономичната класа, която също е снабдена с доста удобства.

lux10

Пожелаваме ви да имате шанса да се качите на борда на този самолет при някое от пътуванията си до Абу Даби.


Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg