Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Прекрасните плажове, които трябва да избягвате

Прекрасните плажове, които трябва да избягвате

Представяме ви няколко плажа, които са много известни, но и много опасни. Затова ви съветваме да ги избягвате. Е, смелите туристи нямат проблем да ги посещават, но все пак имайте предвид, че "тихите води са най-дълбоки".

Cape Tribulation Australia

Кейп Трибюлейшън, Австралия

В сравнение с други региони на Австралия, тук няма чак толкова много крокодили, но пък има много други опасни същества - отровни змии, паяци и медузи.

New Smirna Florida

Плажа Ню Смирна, Флорида, САЩ

Макар това да се счита за един от най-хубавите плажове на Флорида, тук има много акули, които често нападат плуващите. Според Рекордите на Гинес този плаж е "световната столица на акулите".

Gansbaai South Africa

Гансбай, Южна Африка

Гансбай е любимото място на голямата бяла акула. Туристическите компании обаче са измислили страхотно забавление за туристи - гмуркане в клетки - така хората могат да наблюдават отблизо тези страхотни акули, без да се превърнат в тяхна плячка.

Staithes Ukited Kingdom

Стейтс, Йоркшир, Обединеното кралство

Това прекрасно рибарско селище привлича много туристи и сърфисти от целия свят. Въпреки красотата си, плажът ту е един от най-лошите в Европа. Във водата попадат толкова много отпадъци от канализацията, че тя не покрива и минимални стандартни за безопасност.

Praia de Boa Brazil

Прая-ди-Боа-Виажем, Ресифе, Бразилия

Край брега на Ресифе не се забелязват никакви акули до 1992 г. После обаче, в резултат на промените в екосистемата, причинени от човешката намеса, акулите стават често срещани на този плаж и нападат туристи.


 462,    23  Ян  2017 ,   Туризъм

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg