Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Забележителностите най-често пускани в Instagram

Забележителностите най-често пускани в Instagram

Това са чудесата на света, ако вашият свят е в Instagram. Тези места са истинска мечта за туристите, които обичат да ходят по света, да се снимат и да пускат снимките си в Instagram. Някои от тях са сътворени от природата други са дело на човека, но всички са дъхоспиращи.

Paris

Айфеловата кула

Трудно е за вярване, но най-голямата забележителност на Париж е построена като "временна" атракция и общината възнамерявала да я разглоби след 20 години. За щастие Айфеловата кула все още е на мястото си и се радва на милиони посещения и на над 3 милиона публикувания в Instagram.

Big Ben

Биг Бен

Часовниковата кула, която се е превърнала в отличителна черта на Лондон и задължителна дестинация за туристите, е наистина нещо огромно и величествено. Тя има над 2 милиона Instagram поста.

GoldenGateBridge

Мостът Голдън Гейт

Този мост в Сан Франциско е в топ 10 на американските забележителности, а в Instagram има над 1,5 милиона поста.

burj Khalifa

Бурж Халифа

Не само че Бурж Халифа е най-високата кула в Дубай, но е и най-високата конструкция в света и се радва на над 1,3 милиона поста в Instagram.

notre dam

Катедралата Нотр Дам

Това е втората по популярност забележителност в Париж, която има над 1,1 милиона поста в Instagram.

Alhambra

Алхамбра

Алхамбра е крепост и архитектурен комплекс в Гранада, Испания. Включена е в списъка на ЮНЕСКО като част от световното наследство. Но там има лимит на броя посетители на ден - 6600 човека, така че, ако планирате да посетите мястото, трябва да си купите билет няколко месеца предварително.

Machu Picchu

Мачу Пикчу

Мачу Пикчу също е част от световното наследство под закрилата на ЮНЕСКО. В Instagram има повече от 653 000 снимки на посетители от това място.

Angkor

Ангкор Ват

Също част от световното наследство на ЮНЕСКО и главната забележителност в Камбоджа.


Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg