Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Компания планира почивката ви, но всичко е изненада

Компания планира почивката ви, но всичко е изненада

За всички смели пътешественици, които обичат изненадите, сигурно ще е добра новина да научат, че има компания, която планира пътуването ви вместо вас. Tя се казва Pack Up + Go и има грижата за всичко - резервации за полети и хотел, карта на дестинацията, до която ще пътувате и дори предложения за всеки ден какво да правите и да видите на конкретното място.

Но най-интересното е, че, когато ползвате услугите на тази компания, вие няма да знаете къде ще ходите преди реално да тръгнете на почивката си.

Как става?

Определяте си бюджет за пътуването, попълвате въпросник, предоставен от компанията и оставяте на нея другата работа. От компанията рядко изпращат хора на далечни дестинации, тъй като не искат почиващите да прекарват голяма част от почивката си в пътуване. Клиентите пък могат да избират дали искат да пътуват със самолет или автомобил. Онези, които вече са се възползвали от услугата, казват че са останали доволни и определено са били изненадани, като в същото време са си спестили нервите от организирането на почивката си. Разбира се, компанията предоставя тази услуга в САЩ, но и в Европа "тайните турове" вече не са тайна за никой и можете да се възползвате от подобни екскурзии, ако желаете.

 

 


 9124,    02  Май  2017 ,   Туризъм

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg