Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Станете собственик за замък в Италия

Станете собственик за замък в Италия

Ако някога сте искали да имате собствен замък, сега е моментът. В Италия 103 имота, сред които вили, ханове и замъци се дават безплатно. Което означава, че всеки може да започне свой проект по тях. Разбира се, има условия за кандидатстване. Първото и най-важно е всеки, който вземе такъв обект, да работи в насока за неговото развитие като туристическа дестинация. Дали ще го превърне в хотел, ресторант, спа дестинация или нещо друго ще реши бъдещият му собственик.

Проектът има за цел да подпомогне развитието на "бавния туризъм", като в същото време тези сгради бъдат спасени от разрушаване, както и някаква част от туристическия поток да се пренасочи от твърде натоварени с туристи градове в Италия, като Венеция например.

Срокът за кандидатстване по проекта е до 26 юни. Всеки, който спечели одобрение от италианската страна, ще има срок от девет години, през които да работи по осъществяването на замисъла си с опцията за удължаване на този срок с още девет години. Дори да не получите одобрение сега, а да имате желание за подобно приключение, не се отчайвайте, защото Италия планира отдаването на още 200 обекта по същия начин през следващите две години.

 


 472,    22  Май  2017 ,   Туризъм

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg