Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Така никога няма да ви загубят багажа при полет

Така никога няма да ви загубят багажа при полет

Пътуването е чудесно и е единственото нещо, за което плащате, а ви прави по-богати. Но при пътуването със самолет, особено при смяна на полетите, понякога се случва да ви изх=губят багажа, а това може да превърне цялото ви пътешествие в истински кошмар. За да се уверите, че това няма да се случи или поне за собствено успокоение, обърнете внимание на следните трикове. Може пък да действат и никога да не ви изгубят багажа по летищата.

Веднага махнете всички стари етикети от куфара или чантата си и сложете табелка с името и телефона си върху багажа. Това ще ускори намирането ви, ако багажът е изгубен.

Чекирайте се навреме. Повечето от загубените багажи са на пътници, които са се чекирали в последния момент и това е причинило напрежение и трудности при придвижването на багажа им.

Помолете служителите на летището да сложат етикет "Чупливо" на багажа ви.

Не препълвайте куфара си. Имайте предвид, че служителите буквално хвърлят куфарите ви, така че, колкото по-тежки са те, толкова повече щети ще понесат.

Изберете куфар в забележителен цвят, но не много скъп.Скъпият лесно ще привлече вниманието на крадците, а сивият или черният може да объркате с куфара на други пътници, понеже това са най-често срещаните цветове при куфарите. Ако куфатър ви е розов, лилав, червен, вероятността да го изгубите или смените с багажа на друг е много по-малка.

Изберете директен полет, когато е възможно, разбира се. При директните полети вероятността от загуба на багажа е доста по-малка.

Застраховайте ценните вещи в багажа си.

Сложете си GPS проследяващо устройство в багажа. Особено ако често ви се е случвало да ви губят багажа преди.


Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg