Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Как да отпразнувате Международния ден на щастието

Как да отпразнувате Международния ден на щастието

Честит Международен ден на щастието! На всичкото отгоре той съвпада с настъпването на астрономическата пролет, така че имаме още една слънчева причина да се чувстваме щастливи. Редица проучвания пък сочат, че, за да увелили човек совето щастие, е нужно да направи някой друг щастлив. А ние ви предлагаме три начина да отбележите и отпразнувате този ден, като направите някой друг щастлив.

Платете кафето на човека на опашката зад вас

Това не само ще изненада и зарадва този човек, но може да го накара и той да прояви подобен жест. Така направеното добро може и най-вероятно ще стигне пак до вас е един  момент. Ако ли не, този жест ще ви накара да се почувствате по-добър, по-полезен и щедър.

Направете комплимент на непознат

Когато кажете нещо хубаво на някой, вие най-вероятно ще направите деня му по-добър. Но комплиментите всъщност не само карат човека, към който са отправени да се чувства добре, те подобряват самочувствието и на човека, който ги е направил.

Напишете мила бележка илi писмо на човек, на когото сте наистина благодарни

Изберете един или пък няколко човека, на които сте много благодарни и които много цените. Напишете им мила или весела бележка, с която да им кажете, че сте благодарни за всичко, което са направили за вас и колко страхотно е да ги познавате. Това ще ги накара да се чувстват добре, но ще дари радост и на вас самите.

Все пак предупреждаваме, че тези жестове, отправени към хубава колежка или колега, могат да бъдат счетени за опит за ухажване, а ако са насочени към шефа ви, могат да бъдат сметнати за прекалено ласкателство и подмазване. В случай че днес не ви стигне времето за тези жестове, не се колебайте да ги извършите и през друг ден. Може би не всеки ден е Международният ден на щастието, но пък всеки ден имаме нужда да се чувстваме щастливи.

 


Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg