Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Козметични продукти, които не вършат работа

Козметични продукти, които не вършат работа

Понякога рекламите ни заблуждават и ни карат да повярваме, че може и да стават чудеса. Ако все пак живеем в реалността, трябва да си признаем, че някои продукти изобщо не вършат работа. Защо ги купуваме тогава? Явно защото сме станали жертви на добрата им реклама. Предлагаме ви сега да видите някои от най-безполезните козметични продукти.

Шампоани, балсами, маски и други за възстановяване на цъфтящи краища

Цъфналите коси имат само едно лечение и то е подстригването. С каквото и да намажете косата си, то няма да направи цъфналите ви крайчета като нови.

Крем за ръце, крем за лице, крем за крака, лосион за тяло

Не че те всички са ненужни, но обикновено само лицето ви има нужда от отделен специфичен крем, Останатата част от тялото си можете да мажете само е един крем или лосион.

Шампоан против пърхот

Когато имате пърхот, не си купувайте всеки шампоан, който се рекламира срещу този проблем, защото той може да задълбочи проблема, Купете си специален шампоан от аптеката.

Балсам за устни

Много от балсамите за устни съдържат алкохол и всъщност изсушават повече кожата. Най-добре е да ползвате вазелин или пчелен восък за овлажняване на устните.

Пяна за бръснене

Вече всички сапуни, душ-гелове и лосиони за тялото за под душа имат толкова овлажнители и глицерол, че не е нужно да си купувате специално пяна за бръснене.

Анти-целулитни гелове и кремове

Все още има хора, които вярват, че целулитът може да изчезне с магическото намазване на някакъв крем, гел или олио. Няма такова нещо, Засега има две неща, които са доказали своята ефикасност срещу целулита - упражненията и здравословното хранене.

Маски за лице

Не може да се каже, че всички маски за лице са безполезни Те наистина могат да накарат лицето ви да изглежда по-добре за конкретен случай. Но общо взето не са толкова необходими, защото всичко, което правят, е да овлажняват или да намаляват влагата на кожата, което можете да постигнете и с един обикновен крем.

 


 449,    21  Мар  2017 ,   Здраве

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg