Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Сложете лимон до леглото си. Няма да съжалявате

Сложете лимон до леглото си. Няма да съжалявате

Често си говорим за многобройните свойства и ползи от лимона, включваме го във витаминозни коктейли или само като добавка към чая си, но той може много и много повече. Неговите ползи никога не се изчерпват. Новата идея, на която попаднахме е да поставим лимон или срязан наполовина лимон до леглото си. Ето какво ще се случи:

Ще спите спокойно

Мирисът на лимона успокоява нервната система, намалява тревожността, помага ви да се отпуснете след тежък ден.

По-добра концентрация

Когато човек вдишва аромата на лимон всеки ден, той повишава концентрацията си и мисловната му дейност се подобрява. Дори на работа хората правят по-малко грешки, когато им мирише на лимон.

Подобрява настроението

Мирисът на лимон бори депресията.

По-чист въздух

Лимонът има способността да пречиства въздуха от бактерии.

Без високо кръвно налягане

Представяте ли си, че един лимон до леглото може да свали кръвното налягане на човек, който страда от високо кръвно. Заслужава си да се изпробва.

Ще прогони насекомите

Мравки, комари, мухи - ще бягат от къщата и от спалнята ви, ако там витае мирис на лимон. За още по-добър ефект срещу насекомите - забодете сушен карамфил в отрязана половина лимон и ще забравите за досадните вредители.


 1971,    31  Май  2017 ,   Здраве

Нашата мисия

logo

Нашата мисия е да помогнем повече българи да се запознаят с екологичния и здравословен начин на живот, за да бъдат здрави, щастливи и усмихнати.

 

 

Контакт

София, Витоша, ВЕЦ Симеоново 999

Телефон: (02) 962 87 74

email:office@eco-life.bg